floridahallol206bq7.gif

Huomaan, että kuntoni on aivan mahdottomasti rapistunut. Jos ennen jaksoin juosta 7km ny ainakin - sellaista mäkistä maastoa jossa paljon ylämäkiä, niin nyt hyvä jos jaksan juosta tasaisella maastolla hädin tuskin 2km. Ja sen 2km hölkkälenkin jälkeen olo on monta päivää ihan kamala: jalat järkyttävän kipeänä yms. yms... ei tuu mitään! pakko on alkaa taas rauhallisesti ja maltillisesti kylläkin, nostattamaan kuntoa hieman. Paljon pitkiä ja melko reippaita kävelylenkkejä ja sitten yksi hölkkälenkkikin per viikko... ja sitten kun pysyty niin nostan hölkkälenkkiä esim. 2 kertaa viikko jne.... kiristän aluksi hieman vauhtia hissunkissun, kun kunto nousee , ja sitten kun se on ihan ok. niin lähden vähän pitemille hölkkälenkeille.

Lopetan myöskin tämän ainaisen leipomisen. Nykyään leivon jokapäivä, olen jo kuukauden ajan leiponut jokapäivä! Milloin käärettorttua, milloin kanelipullia ja millon mitäkin :)  Tarvii kyllä  akaa kyllä huolehtii itestään fyysisestikkin!

Ja nautin kyllä valtavasti kun pääsen lenkille..se on ihanaa!! ja sitä kroppani ja mieleni kaipaa! taisikin oikein purasta nyt muhun lenkkeily kärpänen , kun ihan on sellainen fiilis, että pakko päästä tänäänkin käymään edes pienen pienellä lenkillä...!!!

Kyllä mää vielä nousen tästä rapakunnosta !! Lukekaa vaiks, miten tämän mimmin käy!:)

floridahallol206bq7.gif